duminică, 28 septembrie 2014

Noutăți Devron 2015

În data de 12 septembrie am fost la Deva la fabrica DHS pentru o dezbatere foarte interesantă privind gama Devron pe 2015.
Foarte interesantă mi s-a părut discuția de accea am postat-o aici.
Devron Romania dorește să fie cel mai important jucător în fabricarea și comercializarea bicicletelor pe piața din România iar pentru asta a pregătit pentru sezonul 2015 o paletă largă de modele deosebit de atractive ca echipare, design și preț! Am admirat pe lânga gama de MTB-uri cu roți de 26, 27,5 si 29 , frumoase modele de oraș, de touring, crossway, un model pentru copii și chiar o cursieră reușită!
Pe a fi siguri de reușită echipa de producție și proiectare a invitat dealerii importanți de pe piață să vedem cum va arăta fiecare model și ce îmbunătățiri putem aduce fiecărui model.
 Chiar de la primul model discuția s-a animat constructiv astfel în câteva ore s-a ajuns la un numitor comun mai ales la unele modele noi care aveau un target de piață indecis. Referitor la culori, modelel mai performante și automat mai scumpe primesc o gamă de culori mai reținută, mai sobră pe când gama de biciclete de oraș și mai ales bicicletele dedicate sexului frumos primesc frumoase printuri florale sau cu fluturi.
După acestă întâlnire se vor face ceva retușuri iar apoi vor intra ăn producție iar la început de 2015 să ajungă în magazinele dealerilor din toată țara.
După pauza de masă l-am rugat pe Radu Haulică să ne prezinte fabrica.
Am fost foarte plăcut surprins când am văzut că la Deva se fabrică biciclete de la sudat cadre, confecționat jante, vopsit și ansamblat. Am văzut și cum lucrează utilajele de construit jante și apoi roți. Apropo, jantele celebrului producător american WTB se fac la Deva la fabrica DHS. Tot aici se ansamblează și biciclete electrice pentru piața germană și olandeză. Modelel Primas pot fi achiziționate de dealeri și pentru piața din România dar nu o fac pentru că nu există cerere deocamdată.
Vă prezint mai jos câteva fotografii exclusive de la eveniment unde puteți vedea cam ce veți vedea pe stradă în 2015. Vă aștept la magazinul Activexplore din Botoșani pentru mai multe detalii.
www.activexplore.ro
 Test drive biciclete Devron 2015
 Biciclete Devron 2015


 Linii de ansamblare biciclete DHS

 masinaria de centrat roți!
 DHS e cea mai mare fabrică de biciclete din Europa Centrală și de Est!
 Cadre si vopsitorieSectia de producție jante  Depozitul DHSbikeparts - cel mai mare din RomâniaNiciun comentariu: